
دکتر آرون دیویس(Aaron Davis)، سرپرست تیم تحقیق، میگوید: “محافظت از زنجیره تامین قهوه در آینده برای مقابله با تغییرات آب و هوایی حیاتی است و همچنین قهوه، صنعت جهانی چند میلیارد دلاری را هدایت میکند و از اقتصاد چندین کشور گرمسیری حمایت میکند و معیشت بیش از 100 میلیون کشاورز قهوه را تامین میکند.
یافتن گونه ای از قهوه که طعمی عالی و توانایی رشد در دمای بالا را دارد، یک کشف بسیار بزرگ علمی در دنیاست. این گونه میتواند برای آینده قهوه ای با کیفیت بالا بسیار ضروری باشد.”
۱۲۵ میلیون نفر در سراسر جهان برای امرار معاش خود به قهوه وابسته هستند و 80 درصد قهوه فروخته شده در مزارع کوچکتر از دو هکتار در سراسر آفریقا کشت می شود به همین خاطر با تهدیدات آب و هوایی این کشف برای بسیاری از کشاورزان قهوه تسکین دهنده خواهد بود.
همچنین دکتر هاگار(Dr Haggar) عضو دیگر تیم تحقیق می گوید:
“به طور متوسط، کشاورزان خردهمالک در سیرالئون کمتر از ۱۰۰ پوند در سال از تولید قهوه درآمد کسب میکنند، بنابراین کشف دوباره این گونههای بومی قهوه ممکن است در نهایت فرصتی را برای برخی از فقیرترین کشاورزان جهان فراهم کند. تا محصولی با قیمت و کیفیت مناسب تولید کنند.”
در سال 2020، گونه Coffea stenophylla در مقابل یک گروه تخصصی از تستکنندگان قهوه در Union Hand-Roasted Coffee لندن قرار گرفت. این قهوه امتیاز 80.25 کسب کرد.
که کمی بالاتر از حداقل امتیاز لازم برای دریافت وضعیت “قهوه تخصصی” بود. طبق استانداردهای انجمن قهوه تخصصی (SCA)، قهوههای تخصصی باید امتیازی بالای 80 از 100 کسب کنند. Stenophylla به دلیل مقاومتش در شرایط آب و هوایی گرمتر، علاوه بر کمیاب بودن، به عنوان یک گزینه امیدوارکننده برای آینده کشت قهوه در مواجهه با تغییرات اقلیمی شناخته شد.
همچنین این گونه به طور جدا گانه توسط کارشناسان شرکت های بلکو(Belco)، نسپرسو(Nespresso) و جی دی ای(JDE) نیز بررسی شده است.
از ویژگی های دیگر این گونه میتوان به شیرینی بالا، بادی مناسب و نت های طعمی از جمله هلو، کارامل و آجیل نیز اشاره نمود.