دانستنی

در این ویدئو به بررسی هشت نوع چای سبز ژاپنی میپردازیم و چگونگی تهیه ، فراوری و طعم آنها را بررسی میکنیم.
در حالی که میلیون‌ها نفر هر روز صبح با بوی خوش قهوه روزشان را آغاز می‌کنند، در دل مزارع سبز و آفتاب‌خورده میناس گرایس (Minas Gerais) در برزیل (Brazil) داستانی کمتر شنیده شده در حال رخ دادن است؛ داستانی از زحمت، فداکاری و خطری پنهان که سلامت کارگران و خانواده‌هایشان را تهدید می‌کند.
ویديو نفر اول مسابقات دم آوری قهوه 2016 تِتسو کاسویا (Tetsu Kasuya) از ژاپن با یک روش جدید و نوآورانه در سال 2016 .هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست دیدگاه‌ها
بیست و یکمین کنفرانس و نمایشگاه قهوه‌های ممتاز آفریقا در شهر دارالسلام تانزانیا با حضور گسترده باریستاهای حرفه‌ای و کارشناسان صنعت قهوه به کار خود پایان داد. این رویداد معتبر که توسط انجمن قهوه‌های ممتاز آفریقا (AFCA) برگزار شد، محلی برای نمایش بهترین قهوه‌های منطقه و رقابت میان برترین متخصصان قهوه بود
انجمن قهوه تخصصی (SCA) در اتفاقی هیجان‌انگیز برای دوستداران قهوه در سراسر جهان اعلام کرده است که نمایشگاه جهانی قهوه (World of Coffee) برای اولین بار در ژنو سوئیس برگزار خواهد شد. این رویداد که از 26 تا 28 ژوئن 2025 در مرکز نمایشگاه و همایش پالکسپو (Palexpo) برگزار می‌شود قرار است یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های جهانی صنعت قهوه باشد و نوآوران، تولیدکنندگان، متخصصان و علاقه‌مندان را از سراسر دنیا گرد هم آورد.
دستگاهی که قهوه‌های چکانه‌ای (Pour Over) را به سطحی جدید می‌رساند. تصور کنید یک باریستای ماهر، بدون خستگی و خطا در تمام طول روز قهوه‌ای باکیفیت و یکنواخت برای شما دم‌آوری کند. این دقیقاً همان کاری است که Mano، دستگاه پوراور خودکار ساخت کره جنوبی، انجام می‌دهد. این دستگاه که ترکیبی از فناوری پیشرفته و هنر دم‌آوری قهوه است، پس از موفقیت در آسیا حالا وارد بازار ایالات متحده شده و نوید تحولی در نحوه‌ی سرو قهوه را می‌دهد
صنعت قهوه در آستانه یکی از پرتلاطم‌ترین دوره‌های خود قرار دارد. سال ۲۰۲۴ با قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا، افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها، نوسانات بازار و بالا رفتن هزینه‌های عملیاتی، رُسترها را با چالش‌های متعددی روبه‌رو کرد. برخی برای بقا به ترکیب دانه‌های ارزان‌تر روی آوردند، برخی دیگر به بازار نوشیدنی‌های آماده (RTD) پیوستند و بسیاری نیز در هویت برند خود تجدیدنظر کردند. اما آیااین تغییرات برای موفقیت در سال ۲۰۲۵ کافی خواهد بود؟

جدید ترین مقاله ها

در این مقاله به بررسی تفاوت‌ها و مزایای اسپرسو و فیلترکافی پرداخته و بهترین روش دم‌آوری برای شما را معرفی می‌کنیم و تمام تلاشمون و می‌کنیم تا شما رو به جواب سوال بزرگ این روزهای صنعت قهوه تخصصی پاسخ بدیم "اسپرسو یا فیلتر کافی؟
در دنیای امروزی، هر نقطه از شهرهای جهان، کافه‌ای وجود دارد؛ بنابراین تعجبی نیست که قهوه، یکی از برترین و محبوب‌ترین کالاها در جهان است. قهوه به عنوان سومین نوشیدنی پرمصرف جهان (پس از آب و چای) تقریباً در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. هریک از برترین کشورهای تولیدکننده قهوه ، هرساله میلیاردها گرم از آن را تولید می‌کنند و به دست مصرف کنندگان مشتاق می‌رسانند. بر اساس گزارش سازمان بین المللی قهوه در سال گذشته (۲۰۲۳/۲۴)، تولید جهانی قهوه به ۱۷۴.۳ میلیون کیسه (هر کیسه معادل ۶۰ کیلوگرم) رسید. این افزایش ۲.۵ درصدی نسبت به سال قبل تولید شد. ما در تیم وب‌سایت کافه نون با مراجعه به معتبرترین اطلاعات روز دنیا مقاله‌ای تهیه کردیم تا شما را با کشورهای برتر در زمینه تولید قهوه آشنا کنیم. مطالعه این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا چه به عنوان باریستا و چه به عنوان مشتری، انتخاب بهتر و دقیق‌تری داشته باشید.
در این مقاله به بررسی شش فینالیست بیست و یکمین دوره برشته‌کار سال (Roaster of the year) می‌پردازیم. جوایز این مسابقه در دو دسته میکرو رُستر (شرکت‌هایی با خروجی کمتر از صدهزار پوند قهوه در سال) و ماکرو رُستر (شرکت‌هایی با خروجی بیش از صدهزار پوند) اهدا خواهند شد. برندگان این جوایز بر اساس کیفیت قهوه، تعهد به پایدارسازی، فعالیت‌های آموزشی و تعهدات اجتماعی ارزیابی می‌شوند.

پیشنهاد سردبیر