درکی بیشتر از اسپرسو (جان هافمن)

فهرست مطالب

درک اسپرسو از جان هافمن (John Hoff Espresso Understanding) نشان می‌دهد که یک اسپرسوی بی‌نقص فقط به دانه خوب وابسته نیست. تعادل بین آسیاب، فشار آب و عصاره‌گیری دقیق، راز استخراج طعم‌های کامل و متعادل است. این اصول به رُسترها و باریستاها کمک می‌کند تا هر فنجان اسپرسو، تجربه‌ای لذت‌بخش و حرفه‌ای باشد

قسمت اول :

قسمت دوم:

قسمت سوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی