ست کردن اسپرسو با جیمز هافمن (قسمت 3)

ست کردن اسپرسو

فهرست مطالب

بخش دوم ست کردن اسپرسو

جیمز الکساندر هافمن (James Hoffmann) یک باریستا، یوتیوبر، کارآفرین، محقق و نویسنده انگلیسی صنعت قهوه و قهرمان مسابقات جهانی باریستا در سال 2007 معروف به پدرخوانده قهوه تخصصی بریتانیا با تغییر درجه آسیاب، دمای عصاره گیری، پروفایل فشار دستگاه و… تمام تلاش خود را می‌کند تا در سریع‌ترین زمان و با کمترین پِرت قهوه، بهترین نتیجه را کسب کند.

اگر به موضوع تهیه رسپی اسپرسو علاقه مندید و می‌خواهید بیشتر در این موضوع مطالعه کنید پیشنهاد می‌کنیم برای دیدن مجموعه ویدئو درکی بیشتر از اسپرسو که در تیم کافه نون ترجمه و تنظیم شده است وقت بگذارید و یا به مطالعه مقاله کالیبریشن اسپرسو بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی