مقالات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد
فراوری عسلی در کارگاه خانواده چاکون (Chacon) در استان لاس لاخاس (Las lajas) کشور کاستاریکا. در این ویدئو شما با مراحل فراوری عسلی و شباهت ها و تفاوت های آن با دو فراوری اصلی (خشک و خیس ) آشنا میشوید
مستند کوتاه از نفر ششم مسابقات جهانی دمی 2017 ( the world brewers cup competition ) خانم پترا استرلکا. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست
اگر به صنعت قهوه و جزئیات آن علاقه‌مند باشید یا دست کم مدت زمان کوتاهی را در این حرفه گذرانده باشید، احتمالا به نمودار چرخه طعمی قهوه با رنگ‌های زیبا و طعم‌های متفاوتش برخورد کرده‌اید؛ طعم‌هایی که یافتن آن‌ها در قهوه در نگاه اول، سخت و دور از ذهن به نظر می‌رسد. در این مقاله از سلسله مقالات کاربردی وب‌سایت کافه نون به بررسی هرچه دقیق‌تر این چرخه معروف و محبوب می‌پردازیم.
در دنیای امروزی، هر نقطه از شهرهای جهان، کافه‌ای وجود دارد؛ بنابراین تعجبی نیست که قهوه، یکی از برترین و محبوب‌ترین کالاها در جهان است. قهوه به عنوان سومین نوشیدنی پرمصرف جهان (پس از آب و چای) تقریباً در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. هریک از برترین کشورهای تولیدکننده قهوه ، هرساله میلیاردها گرم از آن را تولید می‌کنند و به دست مصرف کنندگان مشتاق می‌رسانند. بر اساس گزارش سازمان بین المللی قهوه در سال گذشته (۲۰۲۳/۲۴)، تولید جهانی قهوه به ۱۷۴.۳ میلیون کیسه (هر کیسه معادل ۶۰ کیلوگرم) رسید. این افزایش ۲.۵ درصدی نسبت به سال قبل تولید شد. ما در تیم وب‌سایت کافه نون با مراجعه به معتبرترین اطلاعات روز دنیا مقاله‌ای تهیه کردیم تا شما را با کشورهای برتر در زمینه تولید قهوه آشنا کنیم. مطالعه این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا چه به عنوان باریستا و چه به عنوان مشتری، انتخاب بهتر و دقیق‌تری داشته باشید.
در این مقاله از سری مقاله‌های گردآوری شده توسط تیم وب‌سایت کافه نون هرآنچه باید در مورد کیفیت‌های مختلف قهوه و دسته بندی کیفی قهوه در موج سوم بدانید ارائه می‌کنیم. امروزه برخلاف گذشته به کیفیت، عطر، طعم و فیزیک دانه‌های قهوه توجه بیشتری می‌شود؛ تا آنجا که شما می‌توانید از میان کیفیت‌های مختلف، قهوه موردپسند خود را انتخاب کنید. همه این‌ها به شما کمک خواهد کرد تا تجربه بهتری از قهوه‌نوشی داشته باشید و این امر هم میسر نمی‌شود مگر با دارا بودن حداقل اطلاعاتی در باب دسته‌بندی‌های گوناگون قهوه. در ادامه، تعاریف سازمان جهانی قهوه در مورد قهوه تخصصی و تقسیمات کیفی قهوه‌ها را مطالعه خواهید کرد.
بدون شک نان، یکی از ساده‌ترین و پرمصرف‌ترین گنجینه‌های غذایی بشر است؛ اما وقتی داستان گاتا (یک خوردنی شبیه به نان ارمنی) را می‌شنوید متوجه خواهید شد که این نان در عین سادگی چه پیچیدگی‌هایی را در خود پنهان کرده است. در این مطلب از سری مطالب و‌ب‌سایت کافه نون در مورد یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین نان‌های موجود در کافه نون صحبت می‌کنیم. اگر شما نیز به داشتن اطلاعات بیشتر در مورد این نان خوشمزه علاقه‌مند هستید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
در این مقاله سعی داریم شما را با قهوه سرددم یا کلدبرو آشنا کنیم. برای رسیدن به این مهم در ابتدا به بیان تفاوت‌های کلدبرو و آیس‌کافی (قهوه دمی سرد) می‌پردازیم و پس از آن نیز می‌آموزیم چطور به راحتی و با امکانات ابتدایی در خانه کلدبرو درست کنیم. این مقاله توسط تیم وب‌سایت کافه نون به جهت ایجاد بستری مناسب در راستای افزایش تقاضای این نوشیدنی خاص ترجمه و گردآوری شده است.
قسمت اول نحوه ست کردن اسپرسو با جیمز هافمن جیمز هافمن روستر ، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 برای مشاهده ویدئو لطفا اسکرول نمایید...
کروسان، محصولی است که این روزها در بسیاری از کافه ها دیده میشود و شاید همین موضوع، دلیل محکمی برای بیشتر دانستن در مورد این نان خوشمزه باشد! با مطالعه این مقاله در مورد هر آنچه از ابتدا تاکنون در مورد کروسان وجود داشته و دارد خواهید خواند و با ویژگیهای یک کروسان خوب و خوشمزه نیز آشنا خواهید شد.

جدید ترین مقاله ها

سیستم جدید دم‌آوری قهوه به روش قطره چکانی(Pourover) خودکار به نام Wise Brewer TG در حال ورود به بازارهای بین‌المللی برای مصرف‌کنندگان حرفه‌ای است. این دستگاه، محصول اولیه‌ی یک شرکت نوپای تجهیزات مستقر در آتن (Wise Coffee Products) است که هر واحد آن را به صورت مستقیم و آنلاین با قیمت ۱۵۹۰ دلار به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کند. این دستگاه به لیست رو به افزایش دستگاه‌های قطره چکانی(Pourover) اتوماتیک اضافه می‌شود. این دستگاه دارای یک سیستم انتقال آب با دو دیگ بخار (Boiler) برای قهوه و چای است که به کاربران اجازه می‌دهد حجم، دما، سرعت جریان و تعداد دفعات ریختن آب را در هر بار دم‌آوری کنترل کنند. تنظیمات آن از طریق یک صفحه لمسی ۳.۵ اینچی انجام می‌شود و پمپ داخلی آن، آب را از مخزن ۱.۷ لیتری دستگاه خارج می‌کند و هیچ نیازی به برنامه و تجهیزات خارجی یا لوله‌کشی برای انتقال آب وجود ندارد، که بنا به گفته شرکت این دستگاه برای پروژه‌های قهوه‌سازی سیار و همچنین برای ادارات یا منازل مناسب می‌‌باشد.
میهمانان ما در مجموعه نون، همواره ما را با این پرسش روبه رو میکنند که «چرا صد درصد عربیکا؟» پاسخ این سوال معمولا اینگونه داده میشود: «به دلیل کیفیت بیشتر و طعم و عطر بهتر.» رویارویی با این چالش همیشگی، ما را به این فکر وا داشت که دلیل این انتخاب سخت اما فرهنگ ساز را بیان کنیم؛ زیرا این امر نه تنها برای باریستاهای ما بلکه برای بسیاری از باریستاهای سرتاسر دنیا نیز دغدغه ای اساسی محسوب میشود. اگر شما نیز، به عنوان باریستا یا مشتری همیشگی کافه های قهوه تخصصی، به دنبال پاسخی برای این پرسش اسرارآمیز هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله با استناد به معتبرترین منابع روز دنیا دو گونه قهوه عربیکا و روبوستا را با هم مقایسه میکنیم و سعی داریم چرایی انتخاب قهوه عربیکا توسط عموم افراد و البته حرفه ای ها را توضیح دهیم. پیش از هر چیز باید به بررسی گیاهشناسی قهوه بپردازیم؛ گیاهی که زندگی را برای تمام دوستدارانش هیجان انگیزتر کرده است.
امروزه استفاده از موکاپات به عنوان یک ابزار دردسترس و کاربردی برای تهیه یک قهوه خوشمزه در خانه یا طبیعت بسیار رواج یافته است

پیشنهاد سردبیر