طرز تهیه

بدون شک همه ما بارها با این کلمه برخورد کرده‌ایم. "تخمیر" نوعی واکنش شیمیایی که در بسیاری از مواد رخ می‌دهد. اتفاقی که هنگام پخت نان می‌افتد و پس از آن طوری به نظر می‌رسد که انگار نان‌ها سوخته یا برشته شده‌اند. به این اتفاق، واکنش میلارد می‌گویند. از مارشمالو گرفته تا گوشت، سبزیجات و صد البته پیتزا. واکنش میلارد یک اتفاق غیرقابل اجتناب است، چرا که رنگ قهوه‌ای که علامت برشته شدن است تنها در حضور گرما ظاهر می‌شود. اما بیشتر از همه این‌ها واکنش میلارد به غذاهای ما عطر و مزه اضافه می‌کند و این یکی از دلایل جذاب بودن پاپ‌کرن‌های تفت داده شده و نان باگت تازه است.

جدید ترین مقاله ها

در این مقاله با بررسی دقیق تمامی زوایای فیزیکی و شیمیای آب به صورتی کاملا علمی با ذکر منابع موثق به بررسی آن و عوامل موثرش در عصاره گیری می‌پردازیم و شما با مطالعه این مقاله دیدی جدید و عمیق تر به آب و عصاره گیری قهوه پیدا می‌کنید.
ایروپرس پرمیوم با طراحی شیشه و فلز و ویژگی‌های جدیدی به بازار آمده است. در این مقاله با ویژگی‌ها، تفاوت‌ها و کارایی این دستگاه آشنا شوید.
آشنایی با تغییرات جدید مسابقات جهانی رست قهوه و استانداردهایی که شرکت‌کنندگان باید رعایت کنند.

پیشنهاد سردبیر