طرز تهیه

بدون شک همه ما بارها با این کلمه برخورد کرده‌ایم. "تخمیر" نوعی واکنش شیمیایی که در بسیاری از مواد رخ می‌دهد. اتفاقی که هنگام پخت نان می‌افتد و پس از آن طوری به نظر می‌رسد که انگار نان‌ها سوخته یا برشته شده‌اند. به این اتفاق، واکنش میلارد می‌گویند. از مارشمالو گرفته تا گوشت، سبزیجات و صد البته پیتزا. واکنش میلارد یک اتفاق غیرقابل اجتناب است، چرا که رنگ قهوه‌ای که علامت برشته شدن است تنها در حضور گرما ظاهر می‌شود. اما بیشتر از همه این‌ها واکنش میلارد به غذاهای ما عطر و مزه اضافه می‌کند و این یکی از دلایل جذاب بودن پاپ‌کرن‌های تفت داده شده و نان باگت تازه است.

جدید ترین مقاله ها

آکادمی قهوه اسپرسو مارزوکو (La Marzocco)از حرفه ای های صنعت قهوه دعوت کرده تا در مراسم اکران فیلم اروپایی «ظهور اسپرسو »(The Rise of Espresso)شرکت کنند.‌
دم افزار جدید Hario به نام suiren شرکتی سازنده تجهیزات قهوه در ژاپن به نام Hario اخیرا یک نسخه عجیب و غریب از خانواده v60 به نام Suiren (نیلوفر آبی) را به بازار عرضه کرده است.
قهوه از زمان کشف شدن در تپه‌های اتیوپی؛ خاستگاه قهوه تا به امروز تغییرات بسیاری کرده است. امروزه در مناطق دیگری از دنیا قهوه رشد می‌کند و در سراسر جهان نیز می‌توان آن را نوشید. این نوشیدنی خوشمزه به جز آفریقا به قاره‌ها و کشورهای دیگر هم راه پیدا کرده و در این مسیر نه تنها دزدیده شده که مورد بحث و مناقشه نیز قرار گرفته است. مطالعه در مورد ریشه‌های پیدایش قهوه در آفریقا به بیان داستان کمک می‌کند و همچنین یادآور تغییراتی است که قهوه در روابط آفریقا با سایر قاره‌های جهان به وجود آورده است. در این مقاله قصد داریم نگاهی به نقش اتیوپی در پیدایش، محبوبیت و جایگاه فعلی قهوه بیندازیم.

پیشنهاد سردبیر