لوازم و تجهیزات قهوه

PUQ Navigator، ابزاری هوشمند برای عصاره‌گیری بی‌نقص که توزیع پودر قهوه را به سطح جدیدی می‌رساند. در دنیای قهوه‌ی تخصصی جزئیات کوچک می‌تواند تفاوت بزرگی در نتیجه‌ی نهایی ایجاد کند. توزیع نامناسب پودر قهوه در پرتافیلتر می‌تواند به کانال‌زنی (Channeling) منجر شود که باعث استخراج نامتعادل و طعمی ضعیف در اسپرسو می‌شود. حالا شرکت PUQ پیشرو در ساخت دستگاه‌های تمپینگ خودکار با ارائه‌ی ابزار جدیدی به نام PUQ Prep Navigator به دنبال حل این مشکل است. این دستگاه که در نمایشگاه World of Coffee Busan 2024 معرفی شد از فناوری WDT (Weiss Distribution Technique) برای توزیع یکنواخت پودر قهوه پیش از تمپینگ بهره می‌برد و قول می‌دهد که اسپرسویی بدون نقص و کاملاً یکنواخت را برای باریستاها و علاقه‌مندان قهوه فراهم کند.
تصور کنید هر روز صبح با یک فنجان قهوه یا چای خوش‌طعم با دم آوری حرفه‌ای از خواب بیدار شوید؛ آن هم بدون نیاز به مهارت خاص یا اتلاف وقت! Mr. Coffee Perfect Brew قهوه‌ساز هوشمند چندمنظوره‌ای است که گواهینامه معتبر انجمن تخصصی قهوه (SCA) را دریافت کرده و دقیقا همین تجربه را برای شما به ارمغان می‌آورد. با این دستگاه پیشرفته می‌توانید از بین هفت حالت دم‌آوری، نوشیدنی موردعلاقه‌تان را انتخاب کرده و از عطر و طعمی بی‌نظیر لذت ببرید. قهوه داغ، آیس تی یا قهوه سرد فوری؟ همه و همه تنها با لمس یک دکمه و با کیفیتی در سطح حرفه‌ای!
یک گروه از طراحان صنعتی آلمانی با معرفی برند جدیدی در زمینه تجهیزات قهوه به نامNECCST توجه بسیاری به خود جلب کرده‌اند. محصول شاخص این برند یک آسیاب دستی با قابلیت توزین دقیق است که نویدبخش تجربه‌ای جدید در دنیای قهوه خواهد بود.
دستگاه قهوه‌ساز برقی کوکو (Kuku) که از نیروی گریز از مرکز برای عصاره‌گیری قهوه استفاده می‌کند در مدت زمان کوتاهی توانسته بیش از 83 هزار دلار از طریق کمپین کیک‌استارتر (Kick-starter) جمع‌آوری کند.
شرکت رومانیایی Yume Coffee Roasters فعال در حوزه قهوه تخصصی به تازگی آسیاب دستی جدیدی با نام Ousia Coffee Grinder طراحی و به بازار عرضه کرده است. این محصول جدید با تمرکز بر کیفیت و عملکرد به عنوان یک گزینه برتر برای دوست‌داران قهوه شناخته می‌شود.
سانرمو با معرفی ماشین قهوه‌ساز جدید خود، D8، به یک تحول بزرگ در صنعت قهوه دست یافته است. این دستگاه که بر اساس یک پلتفرم مدولار و طراحی پیشرفته ساخته شده، بسیاری از نیازهای خاص و دقیق بارستای‌ها، برشته‌کاران و حتی علاقه‌مندان به قهوه را به طور کامل پوشش می‌دهد. به‌ویژه با فناوری‌های نوین و امکانات متنوعی که در آن گنجانده شده، D8 توانسته است توجه زیادی را جلب کند و به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای محیط‌های حرفه‌ای قهوه‌سازی شناخته شود.
با طراحی خیره‌کننده و ویژگی‌های نوآورانه ضد الکتریسیته ساکن، برند جدید آسیاب‌های قهوه به نام Geimori در حال ورود به بازارهای خانگی سطح بالا و تجاری سبک است. مدل‌های Geimori GU78 و GU64 اولین محصولات کاملاً داخلی شرکت نوپای Wirsh هستند که در زمینه تجهیزات قهوه فعالیت می‌کند.
رکت گراند کنترل (Ground Control)، سازنده تجهیزات قهوه مستقر در اوکلند (Oakland)، کالیفرنیا، به تازگی اولین محموله از دستگاه دم‌آوری چندمنظوره‌ی تجاری جدید خود به نام گراند کنترل (Ground Control SM) را عرضه کرد. این دستگاه جدید که به‌عنوان پرچم‌دار شرکت شناخته می‌شود، همزمان با تغییرات مدیریتی کلیدی وارد بازار شده است؛ جایی که آرنو هولشوه (Arno Holschuh)، مدیر اجرایی سابقBellwether Coffee و Blue Bottle Coffee ، به ‌عنوان مدیرعامل جدید معرفی شده است.
ایروپرس پرمیوم با طراحی شیشه و فلز و ویژگی‌های جدیدی به بازار آمده است. در این مقاله با ویژگی‌ها، تفاوت‌ها و کارایی این دستگاه آشنا شوید.
در دنیای امروز، اتوماسیون و دیجیتالی شدن به طور چشمگیری بر صنعت قهوه تأثیر گذاشته است. این مقاله به معرفی دستگاه نوآورانه‌ای به نام روستینو (Roastino) می‌پردازد که توسط یک شرکت مجارستانی به نام Naked Portafilter طراحی شده است. این دستگاه به عنوان یک رستر خانگی و همچنین یک نمونه‌بردار شناخته شده و با استفاده از طراحی خاص و ویژگی‌های منحصر به فرد، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به قهوه را به خود جلب کرده است
سیستم جدید دم‌آوری قهوه به روش قطره چکانی(Pourover) خودکار به نام Wise Brewer TG در حال ورود به بازارهای بین‌المللی برای مصرف‌کنندگان حرفه‌ای است. این دستگاه، محصول اولیه‌ی یک شرکت نوپای تجهیزات مستقر در آتن (Wise Coffee Products) است که هر واحد آن را به صورت مستقیم و آنلاین با قیمت ۱۵۹۰ دلار به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کند. این دستگاه به لیست رو به افزایش دستگاه‌های قطره چکانی(Pourover) اتوماتیک اضافه می‌شود. این دستگاه دارای یک سیستم انتقال آب با دو دیگ بخار (Boiler) برای قهوه و چای است که به کاربران اجازه می‌دهد حجم، دما، سرعت جریان و تعداد دفعات ریختن آب را در هر بار دم‌آوری کنترل کنند. تنظیمات آن از طریق یک صفحه لمسی ۳.۵ اینچی انجام می‌شود و پمپ داخلی آن، آب را از مخزن ۱.۷ لیتری دستگاه خارج می‌کند و هیچ نیازی به برنامه و تجهیزات خارجی یا لوله‌کشی برای انتقال آب وجود ندارد، که بنا به گفته شرکت این دستگاه برای پروژه‌های قهوه‌سازی سیار و همچنین برای ادارات یا منازل مناسب می‌‌باشد.
دم افزار جدید Hario به نام suiren شرکتی سازنده تجهیزات قهوه در ژاپن به نام Hario اخیرا یک نسخه عجیب و غریب از خانواده v60 به نام Suiren (نیلوفر آبی) را به بازار عرضه کرده است.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید اولین دستگاه قهوه‌ساز و به‌ویژه اسپرسوساز در چه مکان و زمانی تولید شده‌اند؟ پس از بررسی‌های بسیاری که ما در تیم وب‌سایت کافه نون درباره متخصصان قهوه در قرن نوزدهم که اکثرا افراد خاص، نابغه و از پیشگامان اسپرسو مدرن بودند انجام دادیم، به دستگاهی رسیدیم که آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) در سال 1884 آن را ساخته بود. آنجلو نه تنها یک مخترع نابغه، بلکه موسس یک مغازه شکلات فروشی به نام «Moriondo & Gariglio» در تورین نیز بود. البته پروسه ساخت این دستگاه توسط او و ناپدید شدن آن از کتاب‌های تاریخی بسیار رازآلود است.
در این ویدئو که از مجموعه تحقیقات انریکو مالتونی (محقق و گرد آورنده اسپرسو ساز های عتیقه و کتاب‌های قدیمی در این زمینه است) گرفته شده به شواهد و تحقیقات تاریخی بر روی اولین شبه دستگاه اسپرسو ساز تاریخ که به نام آنجلو موریندو (Angelo Moriondo) ثبت اختراع شده است پرداخته می‌شود. تیم وبسایت کافه نون با ترجمه این ویدئو سعی در بالا بردن اطلاعات تاریخی موثق در جامعه قهوه دوستان فارسی زبان دارد.

جدید ترین مقاله ها

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید اولین دستگاه قهوه‌ساز و به‌ویژه اسپرسوساز در چه مکان و زمانی تولید شده‌اند؟ پس از بررسی‌های بسیاری که ما در تیم وب‌سایت کافه نون درباره متخصصان قهوه در قرن نوزدهم که اکثرا افراد خاص، نابغه و از پیشگامان اسپرسو مدرن بودند انجام دادیم، به دستگاهی رسیدیم که آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) در سال 1884 آن را ساخته بود. آنجلو نه تنها یک مخترع نابغه، بلکه موسس یک مغازه شکلات فروشی به نام «Moriondo & Gariglio» در تورین نیز بود. البته پروسه ساخت این دستگاه توسط او و ناپدید شدن آن از کتاب‌های تاریخی بسیار رازآلود است.
دستگاه قهوه‌ساز برقی کوکو (Kuku) که از نیروی گریز از مرکز برای عصاره‌گیری قهوه استفاده می‌کند در مدت زمان کوتاهی توانسته بیش از 83 هزار دلار از طریق کمپین کیک‌استارتر (Kick-starter) جمع‌آوری کند.
در این مقاله به بررسی شش فینالیست بیست و یکمین دوره برشته‌کار سال (Roaster of the year) می‌پردازیم. جوایز این مسابقه در دو دسته میکرو رُستر (شرکت‌هایی با خروجی کمتر از صدهزار پوند قهوه در سال) و ماکرو رُستر (شرکت‌هایی با خروجی بیش از صدهزار پوند) اهدا خواهند شد. برندگان این جوایز بر اساس کیفیت قهوه، تعهد به پایدارسازی، فعالیت‌های آموزشی و تعهدات اجتماعی ارزیابی می‌شوند.

پیشنهاد سردبیر