روش های دم‌آوری قهوه

آب تجربی یا آزمایشگاهی (Empirical Water) با رویکردی نوآورانه به دنبال ارتقای تجربه قهوه از طریق آب دم‌آوری است. این شرکت کالیفرنیایی با الهام از طبیعت و نه آزمایشگاه‌های شیمی، مجموعه‌ای از پروفایل‌های آب را ارائه می‌دهد که هدف آن‌ها بهینه‌سازی طعم و عطر قهوه است.
شرکت کانادایی تولیدکننده تجهیزات نوشیدنی تجاری بروود (Brood) نسل جدیدی از خط تولید توزیع‌کننده قهوه سرددم نیتروی چندمنظوره خود را برای کاربردهای تجاری تحت نام DRNX by Brood معرفی کرده است. این خط جدید در سه مدل مختلف ارائه می‌شود و با همکاری جدید بروود با شرکت بزرگ تجهیزات قهوه تجاری فتکو (Fetco) که به توزیع محصولات خود در ایالات متحده کمک می‌کند همزمان شده است.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درکی بیشتر از اسپرسو تلاش دارد در مورد دما و تاثیر آن در عصاره گیری اسپرسو صحبت می‌کند.
در دنیایی که علاقه به قهوه تخصصی رو به افزایش است، شرکت نوپای Subminimal مستقر در سنگاپور گامی نو در مسیر ساده‌سازی فرآیند تهیه قهوه برداشته است. این شرکت با معرفی محصول خلاقانه خود به نام Subscale، تلاش کرده تا نیاز به تجهیزات متعدد را کاهش داده و تجربه‌ای بی‌نظیر به عاشقان قهوه ارائه دهد.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد (درجه آسیاب) تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت ‌کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست
احتمالا می‌دانید که آب، بخش مهم و بزرگی از دم‌آوری یک قهوه باکیفیت و خوب را تشکیل می‌دهد. از این رو ما در تیم وب‌سایت کافه نون بنا بر مسئولیت همیشگی خود بر آن شدیم تا در مورد این موضوع مهم و کاربردی نیز اطلاعاتی برای شما قهوه‌دوستان گرد هم آوریم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
امروزه استفاده از موکاپات به عنوان یک ابزار دردسترس و کاربردی برای تهیه یک قهوه خوشمزه در خانه یا طبیعت بسیار رواج یافته است
موکاپات (Mokapot) یک نماد شاخص در فرهنگ قهوه ایتالیا و همچنین یکی از ابزارهای دمی معروف در جهان می‌باشد. طراحی نمادین، سهولت استفاده و دسترسی آسان، موکاپات را به یک نقطه برای ورود به دنیای قهوه تخصصی تبدیل کرده است. اگرچه موکاپات اغلب برای تهیه قهوه‌ای غلیظ در خانه استفاده می‌شود اما در عین حال یک ابزار بسیار کاربردی و قابل حمل است.
در این ویدئو مت پرگر روش تولید رسپی اسپرسو خود را توضیح میدهد منبع وبسایت باریستا هاسل

جدید ترین مقاله ها

رکت گراند کنترل (Ground Control)، سازنده تجهیزات قهوه مستقر در اوکلند (Oakland)، کالیفرنیا، به تازگی اولین محموله از دستگاه دم‌آوری چندمنظوره‌ی تجاری جدید خود به نام گراند کنترل (Ground Control SM) را عرضه کرد. این دستگاه جدید که به‌عنوان پرچم‌دار شرکت شناخته می‌شود، همزمان با تغییرات مدیریتی کلیدی وارد بازار شده است؛ جایی که آرنو هولشوه (Arno Holschuh)، مدیر اجرایی سابقBellwether Coffee و Blue Bottle Coffee ، به ‌عنوان مدیرعامل جدید معرفی شده است.
در این مقاله سعی داریم شما رو با خانواده بزگ گیاه قهوه بیشتر آشنا کنیم و به طور جزئی تر به بررسی گونه عربیکا و زیرگونه های محبوب آن بپردازیم. همه این ها نیاز به اطلاعاتی ابتدایی مربوط به طبقه بندی گیاهان و به طور خاص گیاه عربیکا دارد. البته که پیدا کردن مقاله یا یادداشتی که همه این مطالب را در بر داشته باشد چه در متون اینگلیسی چه فارسی یک چالش همیشگی برای باریستا ها بوده . ما در این مقاله تمام سعی‌مان را کرده ایم بر اساس منابع معتبر این چالش را بر طرف کنیم.
در این ویدئو به بررسی هشت نوع چای سبز ژاپنی میپردازیم و چگونگی تهیه ، فراوری و طعم آنها را بررسی میکنیم.

پیشنهاد سردبیر