مجله کافه نون

در این ویدئو به بررسی هشت نوع چای سبز ژاپنی میپردازیم و چگونگی تهیه ، فراوری و طعم آنها را بررسی میکنیم.
در این ویدئو به بررسی هشت نوع چای سبز ژاپنی میپردازیم و چگونگی تهیه ، فراوری و طعم آنها را بررسی میکنیم.
در حالی که میلیون‌ها نفر هر روز صبح با بوی خوش قهوه روزشان را آغاز می‌کنند، در دل مزارع سبز و آفتاب‌خورده میناس گرایس (Minas Gerais) در برزیل (Brazil) داستانی کمتر شنیده شده در حال رخ دادن است؛ داستانی از زحمت، فداکاری و خطری پنهان که سلامت کارگران و خانواده‌هایشان را تهدید می‌کند.
از ۲۵ تا ۲۷ آوریل، مرکز همایش‌های جورج آر. براون (George R. Brown Convention Center) در هیوستون تگزاس، میزبان نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ (2025 Specialty Coffee Expo) خواهد بود. این رویداد که توسط انجمن قهوه تخصصی (Specialty Coffee Association – SCA) برگزار می‌شود، بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین گردهمایی تجاری مختص قهوه در آمریکای شمالی است که هر ساله جمعیتی بالغ بر ۱۷٬۰۰۰ نفر از ۸۵ کشور جهان را به خود جذب می‌کند

پربازدیدترین مقاله ها

در این ویدئو به بررسی هشت نوع چای سبز ژاپنی میپردازیم و چگونگی تهیه ، فراوری و طعم آنها را بررسی میکنیم.
در حالی که میلیون‌ها نفر هر روز صبح با بوی خوش قهوه روزشان را آغاز می‌کنند، در دل مزارع سبز و آفتاب‌خورده میناس گرایس (Minas Gerais) در برزیل (Brazil) داستانی کمتر شنیده شده در حال رخ دادن است؛ داستانی از زحمت، فداکاری و خطری پنهان که سلامت کارگران و خانواده‌هایشان را تهدید می‌کند.
از ۲۵ تا ۲۷ آوریل، مرکز همایش‌های جورج آر. براون (George R. Brown Convention Center) در هیوستون تگزاس، میزبان نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ (2025 Specialty Coffee Expo) خواهد بود. این رویداد که توسط انجمن قهوه تخصصی (Specialty Coffee Association – SCA) برگزار می‌شود، بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین گردهمایی تجاری مختص قهوه در آمریکای شمالی است که هر ساله جمعیتی بالغ بر ۱۷٬۰۰۰ نفر از ۸۵ کشور جهان را به خود جذب می‌کند

جدید ترین مقاله ها

در این مقاله با بررسی دقیق تمامی زوایای فیزیکی و شیمیای آب به صورتی کاملا علمی با ذکر منابع موثق به بررسی آن و عوامل موثرش در عصاره گیری می‌پردازیم و شما با مطالعه این مقاله دیدی جدید و عمیق تر به آب و عصاره گیری قهوه پیدا می‌کنید.
بیست و یکمین کنفرانس و نمایشگاه قهوه‌های ممتاز آفریقا در شهر دارالسلام تانزانیا با حضور گسترده باریستاهای حرفه‌ای و کارشناسان صنعت قهوه به کار خود پایان داد. این رویداد معتبر که توسط انجمن قهوه‌های ممتاز آفریقا (AFCA) برگزار شد، محلی برای نمایش بهترین قهوه‌های منطقه و رقابت میان برترین متخصصان قهوه بود
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد زمان عصاره گیری تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت ‌کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست

پیشنهاد سردبیر