7 دیفکت (اِشکال) دانه قهوه

تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانه‌های قهوه‌ای که می‌خرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیب‌ها می‌توانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایج‌ترین آن‌ها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وب‌سایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانه‌های قهوه‌ای که می‌خرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیب‌ها می‌توانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایج‌ترین آن‌ها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وب‌سایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد زمان عصاره گیری تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت ‌کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست

از ایده تا اجرا

ما حتی قبل از اینکه اسم کافه خودمون رو انتخاب کنیم، به دنبال ساختن یک تجربه متفاوت برای شما بودیم. اون تجربه متفاوت، برای ما تبدیل شد به ساختن نون‌های خاطره ساز ما

تجربه یک نون متفاوت

تجربه خوردن یک نون متفاوت که روزت رو بسازه، نقطه تمایز ما نسبت به همه رقیب‌هامون شد. تولید این محصولات، با افزایش تعداد شعب ما، باید به یک فضای تخصصی میرفت. این فضای تخصصی، شد بیکری کافه نون.

نون، در دست حرفه‌ای ها

ما توی کافه نون، همه تلاشمون این بوده که یک تیم حرفه ای رو جمع کنیم تا برای شما، بهترین محصولات رو تولید کنن. در کنار یک تیم حرفه ای، وسایل و مواد اولیه درجه یک هم قرار گرفته، که باعث شده نون‌‌های ما، حسی متفاوت تر از هر چیزی که شما در فضاهای دیگه تجربه کردین رو براتون بسازن..

پخش ویدیو