هزینه دوره:
۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان – ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان through ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
10 نفر
پیشرفته
مقدماتی و متوسطه ۲ روز و پیشرفته ۳ روز
لاته آرت فراتر از یک نوشیدنی ساده، هنری چشمنواز و ظریف است. با شرکت در دوره لاته آرت و فراگیری این هنر میتوان با استفاده از شیر گرم، روی سطح قهوه اسپرسو طرحهای ظریف و چشمنوازی خلق کرد. این هنر نهتنها باعث جذابیت ظاهری فنجان قهوه میشود؛ بلکه به بهبود طعم و بافت این نوشیدنی پرطرفدار نیز کمک زیادی میکند. پیدایش لاته آرت به اوایل دهه ۱۹۹۰ در ایتالیا باز میگردد. لاته آرت طرحهای متنوعی دارد که در این میان طرح قلب و رزتا جزو راحتترین و پرطرفدارترین آنها شناخته میشوند. برای خلق این آثار هنری روی فنجان قهوه نیاز به تجهیزات خاصی دارید. از جمله این تجهیزات میتوانیم به دستگاه اسپرسوساز باقابلیت بخاردهی قوی و پیچر یا همان ظرف مخصوص شیر اشاره کنیم. در کنار این تجهیزات میتوانید با شرکت در دوره تخصصی لاته آرت، مهارت خود را در این زمینه تقویت کنید و با تمرینهای مداوم و کمی صبر و علاقه، قدم در این راه شگفتانگیز بگذارید؛ بهاینترتیب میتوانید قهوههایی با طعمی بینظیر و ظاهری زیبا خلق کنید.
به هنر دلنشین نقاشیکردن روی قهوه، لته آرت میگویند. خلق طرحهای چشمنواز و زیبا از ترکیب شیر و اسپرسو روی فنجان قهوه نیازمند تخصص و مهارت خاصی است که با شرکت در دوره لاته آرت به آن دست مییابید این هنر علاوه بر یک تزیین ساده، فنجان قهوه را به یک اثر هنری تبدیل کرده و حتی لذت چشایی و بصری این نوشیدنی را برای مصرفکنندگان چندین برابر میکند. لاته آرت نمادی از دقت و عشق در دنیای قهوه است و هر جرعه از این نوشیدنی آرامشبخش را دلپذیرتر میکند.
ریشههای هنر لات آرت به اواخر قرن بیستم در ایتالیا باز میگردد؛ اما محبوبیت و گسترش چشمگیر این هنر در سطح جهان، مدیون کافیشاپهای ایالات متحده آمریکا است. در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ میلادی بود که باریستاها در کافیشاپهای ایالات متحده فنجانهای قهوه را با طرحهای هنری تزیین میکردند؛ همین موضوع باعث شد تا این هنر بهسرعت در سراسر جهان گسترش پیدا کند. در دهه ۲۰۰۰ بود که لاته آرت به اروپای شمالی راه پیدا کرد؛ اما بیشترین رونق آن در آسیا اتفاق افتاد. بهطوریکه امروزه آسیا اصلیترین قطب لاته آرت محسوب میشود. در سالهای اخیر باتوجهبه افزایش آگاهی مصرفکنندگان نسبت به کیفیت قهوه، لته آرت نیز محبوبیت ویژهای پیدا کرده است و اغلب افراد بهجای مصرف قهوه، از ترکیب قهوه و شیر بهصورت لته، استقبال بیشتری میکنند. البته که رسانههای اجتماعی از جمله یوتیوب و اینستاگرام نیز نقش بسزایی در جهانیشدن لته آرت و استقبال افراد از دوره لاته آرت ایفا کردهاند. در واقع افراد با به اشتراک گذاشتن تصویر فنجانهای زیبای قهوه در یوتیوب و اینستاگرام، باعث دیدهشدن بیشتر این هنر جذاب شدند.
برای شرکت در دوره تخصصی لاته آرت و رسم انواع لاته آرت نیاز به ابزارهای خاصی ندارید. اگر کمی خلاقیت و پشتکار داشته باشید، میتوانید با تمرین و ممارست مهارت خود را برای ریختن شیر کفدار درون قهوه تقویت کنید و انواع طرحهای لته آرت را بهراحتی رسم کنید. انواع طرح لاته عبارتاند از:
علاوه بر موارد مذکور طرحهای دیگری مانند چرخش قلب، قو، ستاره و… برای تهیه لاته آرت وجود دارند که با شرکت در دوره لاته آرت میتوانید آنها را بیاموزید؛ اما بهطورکلی در میان انواع طرحها، آرت گل لاله و رزتا جزو معروفترین طرح هستند.
آکادمی کافه نون برگزارکنندهی دوره تخصصی لاته آرت در سه سطح مجزا است. این دوره با هدف آموزش هنر نقاشی با شیر روی قهوه و زیر نظر مدرسان حرفهای و باتجربه صنعت قهوه، مطابق با جدیدترین استانداردهای روز دنیا برگزار میشود. در سطح اول، هنرجویان با تجهیزات تخصصی کار میکنند، با اصول و تکنیکهای پایه لاته آرت آشنا میشوند و مهارتهای عملی اولیه را فرا میگیرند. در سطح دوم، آموزش بر کنترل دقیق جریان شیر برای اجرای طرحهای کلاسیک روی قهوه متمرکز است تا مهارتهای کلیدی هنرجویان تقویت شود. در سطح سوم، تکنیکهای نوین و خلاقانه لاته آرت آموزش داده میشود. هنرجویان یاد میگیرند چگونه طرحهای سهبعدی و اورجینال را روی قهوه خلق کنند و وارد دنیای حرفهای و رقابتی این هنر جذاب شوند. آکادمی کافه نون علاوه بر دوره تخصصی لاته آرت، برگزارکننده مجموعهای از دورههای حرفهای صنعت قهوه از جمله دوره آموزش باریستا، دوره رست قهوه و سایر مهارتهای تخصصی این حوزه است. شرکت در این دورهها فرصتی است برای ورود به دنیای حرفهای قهوه و ارتقای مهارتهای شما تا سطح بینالمللی می باشد.
سخن پایانی
شرکت در دوره آموزش لاته آرت بهترین روش برای یادگیری و تهیه این نوشیدنی محبوب و پرطرفدار است. تاریخچه پیدایش این هنر به اواخر دوره ۸۰ و اوایل دوره ۹۰ باز میگردد و ریشه در کافیشاپهای ایالات متحده دارد. بعد از آن بهسرعت در جهان و بهویژه آسیا گسترش پیدا کرد و امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد. لاته آرت انواع مختلفی دارد که از جمله طرحهای آن میتوانیم به طرح قلب، رزتا، لاله، قو، ستاره و… اشاره کنیم. در این میان لاله و رزتا جز معروفترینها هستند که اغلب در کافیشاپها مورداستفاده قرار میگیرند.

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده

هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان – ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان through ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان
مدرس دوره: سارا محمودی، فرساد نیرومند و مسعود خاکی
مدت زمان: مقدماتی و متوسطه ۲ روز و پیشرفته ۳ روز
۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان – ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان through ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
مدرس دوره: سارا محمودی و فرساد نیرومند
مدت زمان: ۶ روز شامل ۴ روز تئوری و عملی و ۲ روز کارورزی
۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.