7 دیفکت (اِشکال) دانه قهوه

تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانه‌های قهوه‌ای که می‌خرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیب‌ها می‌توانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایج‌ترین آن‌ها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وب‌سایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانه‌های قهوه‌ای که می‌خرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیب‌ها می‌توانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایج‌ترین آن‌ها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وب‌سایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد زمان عصاره گیری تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت ‌کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست

کیفیت برای ما همیشه مهم بوده

از ابتدای تاسیس کافه نون تا الان، تمام تلاش ما این بوده که بهترین کیفیت قهوه رو برای شما عزیزان سرو کنیم. تاسیس رستری کافه نون، نتیجه این سختگیری ما برای رسیدن بهترین کیفیت قهوه به شماست.

ترکیب علم و حس

برشته‌کاری یا رست قهوه، یک فرآیند کاملاً علمی نیست. این فرآیند نیازمند اینه که حس و تجربه قهوه رو در کنار علم رستری بذاریم. کاری که ما انجام دادیم، دقیقاً همین بود. تا بهترین حس قهوه در برابر شما قرار بگیره

مجموعه‌ای از بهترین‌ها

سخت‌گیری همیشگی مجموعه ما برای ارائه بهترین نوع قهوه، ما رو به سمت ایجاد رستری اختصاصی خودمون سوق داده. توی رستری ما، بهترین برشته‌کاران، بهترین وسایل و بهترین انواع قهوه کنارهم جمع شدن تا وقتی قهوه آماده شد و در برابر شما قرار گرفت، بهترین تجربه رو براتون بسازه

پخش ویدیو