دوره ارزیابی حسی قهوه، برای افرادی مناسب است که باریستا هستند. در این دوره سرفصل های زیر تدریس می شود :
شناخت اندام و سیستم بویایی وچشایی ، توضیح ساختار ایجاد کننده مزه و طعم ، روند ارزیابی حسی و قهوه آزمایی (cupping protocol)،آزمونهای حسی مختلف و روند ایجاد آنها، توضیحات مرتبط با فرم ارزیابی،توضیحات نحوهی استفاده از چرخههای طعمی مختلف ،تشخیص و ارزیابی چشایی عیوب مرسوم در قهوه سبز ، تاثیر فرآوری در شاخصههای چشایی ،ارزیابی حسی و قهوه آزمایی فرآوری های جدید، ارزیابی حسی عیوب رایج برشته کاری، ارزیابی چشایی و بویایی و ایجاد نمونههای موجود در چرخهی طعمی قهوهی انجمن تخصصی قهوه، شناخت و ارزیابی مزههای اصلی ، شناخت و ارزیابی اسیدهای موجود در قهوه، یکسان سازی دادههای ارزیابی شده در فرم ارزیابی حسی انجمن قهوه تخصصی، روند تشکیل پنل حسی.
کار عملی، منتورینگ تخصصی مثل همیشه دورههای آکادمی نون عملی است و بر پایه نیاز واقعی بازار کار و دانش روز دنیا طراحی شدهاند. در طول دوره منتورهای متخصص و شناخته شده همراه شما هستند و میتوانید از تجربیاتشان استفاده کنید.