تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانههای قهوهای که میخرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیبها میتوانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایجترین آنها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وبسایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد زمان عصاره گیری تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست
سابقه این برند که با تولید تجهیزات مربوط به دمآوری قهوه در سراسر دنیا به محبوبیت چشمگیری دست یافته است به سال 1921 برمیگردد؛ هنگامی که با نام هیرومو شیباتا ورکز (Hiromu Shibata Works) تاسیس شد. پس از آن به تولید شیشه ضدحرارت مشغول شد و تا به امروز، تنها سازنده ژاپنی دارای کارخانه باقی مانده است. از سال 1921 تنوع تولیدات این شرکت به طرز شگفتآوری افزایش یافته است. این شرکت معتبر که در ابتدا ظروف شیشهای آزمایشگاه تولید میکرد، در سال 1964 اولین ابزار دمآوری قهوه خود را عرضه کرد که توجه بسیاری از مصرفکنندگان خانگی و صنعتی را جلب کرد. از آن زمان سالهای بسیاری گذشت تا روش چکانهای (Pour over) که امروزه بسیار محبوب است به کار گرفته شود. در این مقاله از سری مقالات وبسایت کافه نون به بررسی تاریخچه تولید این دریپر مشهور و محبوب میپردازیم.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید اولین دستگاه قهوهساز و بهویژه اسپرسوساز در چه مکان و زمانی تولید شدهاند؟ پس از بررسیهای بسیاری که ما در تیم وبسایت کافه نون درباره متخصصان قهوه در قرن نوزدهم که اکثرا افراد خاص، نابغه و از پیشگامان اسپرسو مدرن بودند انجام دادیم، به دستگاهی رسیدیم که آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) در سال 1884 آن را ساخته بود. آنجلو نه تنها یک مخترع نابغه، بلکه موسس یک مغازه شکلات فروشی به نام «Moriondo & Gariglio» در تورین نیز بود. البته پروسه ساخت این دستگاه توسط او و ناپدید شدن آن از کتابهای تاریخی بسیار رازآلود است.
تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانههای قهوهای که میخرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیبها میتوانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایجترین آنها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وبسایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
مقالات مرتبط با نون
کافه بیکری نون، جاییست که در آن هدف ما، تجربه حرفهای و کاملاً متفاوت قهوه و نان برای شماست. برای همراه شدن در این مسیر با ما، کافیست یک بار آن را تجربه کنید.
گاتا
بدون شک نان، یکی از سادهترین و پرمصرفترین گنجینههای غذایی بشر است؛ اما وقتی داستان گاتا (یک خوردنی شبیه به نان ارمنی) را میشنوید متوجه خواهید شد که این نان در عین سادگی چه پیچیدگیهایی را در خود پنهان کرده است
میلارد : معجزه ای در دنیای خوراکی ها
بدون شک همه ما بارها با این کلمه برخورد کردهایم. تخمیر، نوعی واکنش شیمیایی است که در بسیاری از مواد رخ میدهد. اتفاقی که هنگام پخت نان میافتد و پس از آن طوری به نظر میرسد که انگار نانها سوخته یا برشته شدهاند
داستان کروسان
کروسان، محصولی است که این روزها در بسیاری از کافه ها دیده میشود و شاید همین موضوع، دلیل محکمی برای بیشتر دانستن در مورد این نان خوشمزه باشد!
نوشته های اخیر
تولیدکنندگان باید از عیوب و اِشکالات ظاهری دانههای قهوهای که میخرند به خوبی آگاه باشند؛ چرا که این عیبها میتوانند بر طعم قهوه و در نتیجه روی ارزش آن تاثیر بگذارند. حتی این عیوب ممکن است بر قراردادهای مالی نیز اثرگذار باشند. پس مهم است که بتوانید رایجترین آنها و تاثیری که بر قهوه شما خواهند گذاشت را بدانید. با ما در تیم وبسایت کافه نون تا انتهای این مقاله همراه باشید تا بتوانیم برخی از این عیوب را شناسایی کنیم.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد زمان عصاره گیری تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست
سابقه این برند که با تولید تجهیزات مربوط به دمآوری قهوه در سراسر دنیا به محبوبیت چشمگیری دست یافته است به سال 1921 برمیگردد؛ هنگامی که با نام هیرومو شیباتا ورکز (Hiromu Shibata Works) تاسیس شد. پس از آن به تولید شیشه ضدحرارت مشغول شد و تا به امروز، تنها سازنده ژاپنی دارای کارخانه باقی مانده است. از سال 1921 تنوع تولیدات این شرکت به طرز شگفتآوری افزایش یافته است. این شرکت معتبر که در ابتدا ظروف شیشهای آزمایشگاه تولید میکرد، در سال 1964 اولین ابزار دمآوری قهوه خود را عرضه کرد که توجه بسیاری از مصرفکنندگان خانگی و صنعتی را جلب کرد. از آن زمان سالهای بسیاری گذشت تا روش چکانهای (Pour over) که امروزه بسیار محبوب است به کار گرفته شود. در این مقاله از سری مقالات وبسایت کافه نون به بررسی تاریخچه تولید این دریپر مشهور و محبوب میپردازیم.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید اولین دستگاه قهوهساز و بهویژه اسپرسوساز در چه مکان و زمانی تولید شدهاند؟ پس از بررسیهای بسیاری که ما در تیم وبسایت کافه نون درباره متخصصان قهوه در قرن نوزدهم که اکثرا افراد خاص، نابغه و از پیشگامان اسپرسو مدرن بودند انجام دادیم، به دستگاهی رسیدیم که آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) در سال 1884 آن را ساخته بود. آنجلو نه تنها یک مخترع نابغه، بلکه موسس یک مغازه شکلات فروشی به نام «Moriondo & Gariglio» در تورین نیز بود. البته پروسه ساخت این دستگاه توسط او و ناپدید شدن آن از کتابهای تاریخی بسیار رازآلود است.
جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 در این ویدئو از مجموعه درک کردن اسپرسو تلاش دارد در مورد دوز قهوه ( وزن قهوه خشک ) تاثیر آن در اسپرسو شما صحبت کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست
یکی از مهمترین چالشهایی که بیشتر کافههای دنیا با آن روبهرو هستند، سرو یک قهوه با طعمی ثابت و یکسان برای مدت زمانی طولانی است. در نهایت، انجام برخی اقدامات برای ست کردن اسپرسو سبب میشود که طعم آن یکسان بماند که طبیعتا این کار، رضایت مشتریان را نیز در پی خواهد داشت. ما در کافه نون به طور منظم و روزانه قهوهها را ست میکنیم تا بهترین طعم و مزه را برای مشتریان خود فراهم آوریم. برای آشنایی بیشتر با این فرایند مهم و تاثیرگذار تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
گالری تصاویر
اینجا میتونین از محصولات، شعبهها، بیکری، باشگاه مشتریان به صورت تصویری اطلاعات کسب کنین و در کنارش، عکسهایی که خودتون از تجربه کافه نون برای ما گرفتین رو ببینین