
از ۲۵ تا ۲۷ آوریل، مرکز همایشهای جورج آر. براون (George R. Brown Convention Center) در هیوستون تگزاس، میزبان نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ (2025 Specialty Coffee Expo) خواهد بود. این رویداد که توسط انجمن قهوه تخصصی (Specialty Coffee Association – SCA) برگزار میشود، بزرگترین و متنوعترین گردهمایی تجاری مختص قهوه در آمریکای شمالی است که هر ساله جمعیتی بالغ بر ۱۷٬۰۰۰ نفر از ۸۵ کشور جهان را به خود جذب میکند.
در این رویداد که در یک فضای بیش از ۲۸۰۰۰ مترمربع برگزار میشود، فعالان صنعت قهوه از تولیدکنندگان و رُسترها گرفته تا کافهداران، تجهیزاتسازها و حتی باریستاها و مصرفکنندگان حرفهای حضور خواهند داشت. این فرصت بینظیر به شرکتکنندگان امکان میدهد تا ضمن آشنایی با نوآوریهای این صنعت گسترده، طعمهای جدید را تست کرده، با یکدیگر شبکهسازی کنند و از تجربیات آموزشی بهرهمند شوند.

میزبانی آمریکا در مسابقات جهانی رُست قهوه
در یک اتفاق تاریخی، برای نخستین بار مسابقات جهانی رُست قهوه (World Coffee Roasting Championship – WCRC) در ایالات متحده برگزار میشود. این رقابت که یکی از جذابترین بخشهای نمایشگاه است، شامل ارزیابی دقیق رُسترها در انتخاب و ارزیابی کیفیت قهوه سبز، تنظیم پروفایل رُست مناسب و دستیابی به بهترین کیفیت فنجان قهوه است. رُسترها از سراسر جهان در این رقابت شرکت خواهند کرد و توانمندیهای خود را در زمینههای مختلف این حرفه به نمایش میگذارند.
یکی از ویژگیهای این مسابقه، استفاده از داوران رسمی و تخصصی (Certified Judges) است که بر اساس استانداردهای جهانی رُست قهوه، ارزیابیهای دقیقی را انجام میدهند. این امر باعث میشود که رقابتها نه تنها هیجانانگیز بلکه علمی و معتبر باشند.

تقدیر از نوآوری
در کنار رقابتهای مختلف، نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ مملو از جوایز متعددی است که از نوآوریها و پیشرفتهای ایجاد شده در صنعت قهوه تقدیر میکند. از جمله این جوایز، جایزه بهترین محصول جدید و جایزه طراحی قهوه هستند که هرساله به محصولات و طراحیهای برجسته در این صنعت اهدا میشوند.
جوایز طراحی قهوه در سه دسته اصلی برگزار میشود:
• برندسازی: جایزهای که به طراحیهای خلاقانه و تاثیرگذار در زمینه برندهای قهوه اهدا میشود.
• بستهبندی: این بخش، جوایزی برای بهترین و کاربرپسندترین بستهبندیها و روشهای ارائه محصولات قهوه دارد.
• طراحی فضا: به بهترین طراحیهای محیطی در فروشگاهها و کافهها تعلق میگیرد.
جایزه محصول جدید نیز به محصولات نوآورانهای که موجب پیشرفت و ارتقاء صنعت قهوه میشوند، تعلق میگیرد. این محصولات شامل لوازم جانبی قهوه، تجهیزات تجاری و خانگی، نوشیدنیهای غیرقهوهای تخصصی و غیره هستند. مهمتر از همه، امسال جایزه ویژه مردمی نیز در نظر گرفته شده که در آن همه شرکتکنندگان نمایشگاه میتوانند محصول محبوب خود را انتخاب کنند.

آموزش، پژوهش و طعم شناسی
در کنار بخشهای تجاری و رقابتی، نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ یک پلتفرم آموزشی بزرگ را نیز برای علاقهمندان فراهم میکند. بیش از ۵۰ سخنرانی تخصصی در زمینههای مختلف قهوه برگزار خواهد شد. از موضوعات مطرحشده میتوان به موضوعات زیر اشاره کرد.
کسبوکار قهوه سیار (Mobile Coffee Business)
تحلیل طعم میوهای در قهوه (Understanding Fruit Flavours in Coffee)
کارایی گردشکار در کافیشاپها (Coffee Shop Workflow Efficiency)
کارگاههای آموزشی نیز در طول سه روز برگزاری نمایشگاه برگزار میشود و به شرکتکنندگان این فرصت را میدهد که تجربیات عملی بیشتری در زمینههای مختلف از جمله پروفایلینگ قهوه، بهبود کارایی در فرآیند تهیه قهوه و تسلط بر تهیه قهوه بهصورت حرفهای به دست آورند.
بنیاد علمی قهوه (Coffee Science Foundation) با نمایش تحقیقات جدید خود در زمینههای ژنتیک قهوه، علوم حسی، ارزیابی کیفیت و سایر موضوعات علمی در این رویداد حضور خواهد داشت. تمامی این تحقیقات از طریق پوسترها و نشستهای تخصصی در معرض دید قرار خواهند گرفت.
قلب تپنده قهوه نوآور
روستر ویلیج (Roaster Village) در مرکز نمایشگاه، یکی از جذابترین و پرهیجانترین بخشها برای تمامی علاقهمندان به صنعت قهوه است. در این بخش، بیش از ۵۵ برشتهکار و فعال برجسته قهوه از سراسر جهان حضور دارند تا جدیدترین روندهای برشتهکاری، منبعیابی و دمآوری قهوه را به نمایش بگذارند. برندهای مطرح مانند Those Coffee People، Forest Coffee، InConexus و Lohas Beans در این قسمت به نمایش گذاشته خواهند شد.
این بخش به شرکتکنندگان این امکان را میدهد که به طور مستقیم با رُسترها گفتگو کنند و اطلاعاتی دقیق درباره روشها و نوآوریهای آنها به دست آورند.
تکنولوژی، بستهبندی و قهوه بدون لبنیات
در کنار نمایش آخرین نوآوریها در تجهیزات قهوه، نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ میزبان برندهای پیشرو در دیگر زمینههای صنعت قهوه مانند بستهبندی و محصولات بدون لبنیات نیز خواهد بود.
اکوتَکت (Ecotact) با محصولات نوآورانه خود در زمینه بستهبندی هرمتیک، به کشاورزان، صادرکنندگان، واردکنندگان و رُسترها کمک میکند تا کیفیت قهوه را حفظ کرده و ضایعات را کاهش دهند. این برند با محصولات خود مانند کیسههای نمونه ۲۰۰گرمی تا لاینرهای ۴۰ فوتی در نمایشگاه حضور خواهد داشت.

اسایبی پرفشنال (SEB Professional) نیز با چهار برند معتبر خود WMF، Schaerer، Curtis و La San Marco، راهحلهای اتوماتیک برای حفظ کیفیت قهوه در رستورانها و کافهها را ارائه خواهد داد. این تجهیزات به اپراتورها کمک میکند تا قهوهای با کیفیت ثابت و هزینههای کاهش یافته ارائه دهند.
بلو دایموند گروئرز (Blue Diamond Growers) پیشرو در صنعت شیر بادام، با Barista Blend Almondmilk در نمایشگاه حاضر خواهد بود. این محصول که طراحی جدید بستهبندی آن بهویژه برای استفاده در کافهها و رستورانها مناسب است، به محبوبیت خود در بین مصرفکنندگان حرفهای قهوه خواهد افزود.
حضور برندهای جهانی، از کلاسیک تا استارتاپ
در نمایشگاه ۲۰۲۵ برندهای بزرگی از جمله:
AeroPress
Ally Coffee
Bellwether Coffee
Breville
Rancilio
Timemore
و بسیاری دیگر، جدیدترین محصولات و نوآوریهای خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد. این برندها نه تنها در حوزه تجهیزات قهوه بلکه در زمینههای نوآوری در بستهبندی و فرآوری نیز حضوری فعال خواهند داشت.
از لاته آرت تا دورهمیهای شبانه
در کنار نمایشگاه، بسیاری از برندها و شرکتها رویدادهایی از قبیل مهمانیها و نشستهای اجتماعی ترتیب خواهند داد. برخی از این رویدادها شامل:
RoasTronix Summit در دانشگاه هیوستون
بار تِیکاُور (Bar Takeover) توسط Mirra x Fifth Vessel درFifth Vessel Coffee Co.
مهمانی Oatly و Houston Coffee Collective در Brass Tacks
کشف گنج Café Imports در غرفه نمایشگاهی خود.
تمامی این رویدادها فرصتی عالی برای شبکهسازی و تبادل تجربیات خواهند بود.

پایان یک دوره، آغاز عصری تازه
نمایشگاه قهوه تخصصی ۲۰۲۵ پایان یک دوره مهم در تاریخ صنعت قهوه خواهد بود و سال آینده این رویداد با نام جدید World of Coffee San Diego به نمایشگاه جهانی قهوه تبدیل خواهد شد.
منبع: